Corendon

Met Corendon.com onbezorgd op reis... goed geregeld en altijd de voordeligste prijs! Corendon.com weet waar het u om gaat, namelijk een plezierige en voordelige vakantie. Een vakantie die u zelf door middel van “dynamic packaging” kunt samenstellen uit ons uitgebreide aanbod. Met Corendon.com heeft u volop keuze uit hotels in Istanbul. Stuk voor stuk voorzien van het door u gewenste comfort. De componenten van uw reis waaronder vlucht, hotel en transfer zijn bij ons in goede handen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om losse vliegtickets te boeken bij diverse luchtvaartmaatschappijen waaronder Corendon Airlines en Transavia.com, u gaat hiervoor naar de pagina VLUCHTEN en u vindt daar ons volledige aanbod van losse vliegtickets. U ziet, Corendon.com is verrassend veelzijdig!

Verbazend voordelig!
U wilt er lekker tussenuit maar niet teveel betalen? Dat biedt Corendon.com, de beste verhouding tussen de prijs en wat daar aan vakantieplezier tegenover staat. Wij bieden u veel vakantie, voor weinig geld.

Bij Corendon.com doen wij er alles aan om uw vakantie optimaal te laten verlopen. Niet alleen op de plaats van bestemming maar ook al bij het bepalen van uw keuze, het boeken van uw vakantie, de reis er naar toe en natuurlijk ook wanneer u eenmaal terug bent. Het is daarom van groot belang dat u goed geďnformeerd bent over allerlei zaken die met bijvoorbeeld de voorbereiding, de vlucht en uw verblijf te maken hebben.
Wij bieden u deze informatie op een zeer toegankelijke wijze.

Corendon

Standaard Informatie:

Naam: Corendon

Afkorting: 7H

Herkomst: Turkije

Hoofdkwartier: Antalya

Website: www.Corendon.com