In samenwerking met Reis-krant.nl goedkoop op reis!

Reis-krant brengt u de nieuwste en snelste manier om een route te vinden met alle mogelijke airlines vanaf de luchthavens uit Nederland, Belgie en Duitsland. Met behulp van onze zoekmachine vindt u in enkele seconde alle mogelijke routes en welke airlines hierheen vliegen. Ook kunt u zoeken op luchthaven voor zowel aankomst als vertek.

Deze tool is oorspronkelijk ontworpen voor reisbureaumedewerkers die hun klanten zo snel kunnen informeren over mogelijke routes, luchthavens en airlines. Door het grote succes hebben wij besloten om ook de particuliere reiziger mee te laten delen en zo deze mogelijkheden aan te bieden. Start nu en sta versteld hoe overzichtelijk en snel wij u een duidelijk inzicht geven over uw mogelijkheden om op reis te gaan. .

Wij presteren u: De Low Cost Airline! De afgelopen jaren is een nieuwe trend in de luchtvaartindustrie ontstaan. Er zijn nieuwe luchtvaartmaatschappijen bijgekomen die voor zeer lage prijzen vliegtickets aanbieden. Deze maatschappijen vliegen vrijwel uitsluitend op luchthavens binnen Europa en hebben relatief minder service aan boord dan de bekenden lijndiensten. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat er geen maaltijden geserveerd worden aan boord.

Met de opkomst van Transavia en ook Ryan Air is het grote publiek door deze "low-cost Airlines" aangesproken. Maar aangezien de low-cost Airlines meestal geen gebruik maken van traditionele verkooplijnen is het voor veel reizigers moeilijk om een goed overzicht te krijgen. Bij de meeste grote vliegtickets engines (prijsvergelijking sites) worden slechts enkele van de low-cost Airlines meegenomen in het aanbod. Door deze schaarste worden bezoekers genoodzaakt om te vergelijken via de website van de Low-cost Airlines. Wij besparen u de tijd die u normaal kwijt bent met zoeken.

Deze site is dan ook opgezet om een overzicht te geven van een de mogelijkheden die reizigers hebben om met een low-cost Airline naar hun gewenste bestemming te vliegen (met een rechtstreekse verbinding vanuit Nederland of omstreken).

Verder willen we u op de hoogte brengen dat de Reis-krant niet is aangesloten bij het A.N.V.R. of het S.G.R. De reden hiervoor is dat Reis-krant.nl geen op zich zelf staand reisbureau is. Wij adviseren ( als tussenpersoon ) alleen wat mogelijk is betreffende: Airlines, Vertrek en Aankomstplaats en de bijbehorende route. De Airlines die hierna beschikbaar zullen zijn beschikken uiteraard wel over de benodigde keurmerken.