Star-alliance Airlines

Door 17 van 's werelds beste luchtvaartmaatschappijen bij elkaar te brengen heeft Star Alliance een unieke en probleemloze manier van reizen gecreŽerd. Hierdoor kan de door u gewenste flexibiliteit geboden worden en u veel geregel besparen. Star Alliance luchtvaartmaatschappijen hebben zelfs de vluchtschema's op elkaar afgestemd, zodat uw vluchten beter op elkaar aansluiten.

Met welke luchtvaartmaatschappij van de alliantie u ook vliegt, Star Alliance zorgt ervoor dat uw vlucht altijd even comfortabel en ontspannend is. Om het reizen toch nog een beetje avontuurlijk te maken hebben alle maatschappijen wel hun eigen unieke tradities en culturele gebruiken behouden.

In het voorjaar van 2006 bedienden de luchtvaartmaatschappijen van de Star Alliance 842 bestemmingen in 152 landen met dagelijks meer dan 15.500 vertrekkende vluchten (inclusief regionale luchtvaartmaatschappijen die geheel of gedeeltelijk het eigendom zijn van de leden). Concurrerende allianties zijn SkyTeam en Oneworld Alliances.